can we help you?

Empack 2018

April 10-12, 2018 - Jaarbeurs, Utrecht. Meet us at the Dutch packaging show Empack 2018. You can find us at stand E 127. 

De Empack 2018 verpakkingsbeurs staat dit jaar voor Paramelt in het teken van interessante ontwikkelingen en wij zijn verheugd een aantal leuke nieuwtjes met u te delen, waaronder de introductie van een tweetal nieuwe EXCELTA™ metalloceen hotmelts. 

De nieuwe EXCELTA 860 en EXCELTA 861 (variant met lagere viscositeit) bieden optimale hechting op moeilijke materialen en zijn uitstekend bestand tegen hitte en diepvriestemperaturen. Deze hotmelts combineren een lange open tijd met een uiterst snelle hechting, zodat ze voor uiteenlopende machine-instellingen geschikt zijn. 

Daarnaast presenteert Paramelt de laatste ontwikkelingen in NOWAX™ (plantaardige) wassen en water gedragen AQUASEAL™ heat seal coatings voor papier, film en aluminiumfolie. 

Paramelt produceert deze producten in de nieuwe, uiterst moderne hotmelt-fabriek in Heerhugowaard. Deze “food safe” fabriek is FSSC 22000 gecertificeerd om aan de hoogste hygiëne-eisen van de levensmiddelenindustrie te kunnen voldoen. Daarnaast ondersteunt en ontzorgt Paramelt haar klanten met uitgebreide kennis ten aanzien van voedsel wet- en regelgeving. 

Kortom genoeg goed nieuws om tijdens de beurs te presenteren en met u te delen. Bent u benieuwd naar bovenstaande succesverhalen of wilt u bijpraten, dan bent u van harte welkom op onze stand E 127