can we help you?

Monsterbereider

 

Profiel afdeling

Op de R&D afdeling wordt intensief gewerkt aan de ontwikkeling van coatings voor de kaas- en verpakkingsindustrie, hotmeltlijmen en dispersies/emulsies. Deze producten worden door (potentiële) klanten getest en hiervoor worden door het lab doorgaans kleine (ca. 1 kg) als ook grotere hoeveelheden (tot ca. 50 kg) gemengd en verstuurd.

 

Profiel functie

Als Monsterbereider bent u mede verantwoordelijk voor het behandelen van sample aanvragen vanuit het CRM systeem. De werkzaamheden die hierbij o.a. een rol spelen zijn:

  • Bestellen van grondstoffen en eindproducten
  • Produceren van productmonsters met behulp van kleinschalige en middelgrote mengapparatuur
  • Keuren van het product en het verwerken van de keuringsgegevens
  • Verpakken, toevoegen van de juiste documentatie (CoA en SDS) en versturen van de monsters
  • Beheer en administratie van de monstervoorraad
  • Naast de samenwerking met collega’s van R&D en QC, heeft u contact met collega’s van onze verkoop afdeling, planning en logistiek en productie.

U rapporteert in deze functie aan de R&D Manager.

 

Profiel kandidaat

Wij zoeken voor deze functie een enthousiaste professional met een hands-on mentaliteit. U bent oplettend, accuraat en sterk in het plannen en tijdig uitvoeren van de werkzaamheden. We zoeken iemand met affiniteit / ervaring met onze producten en die graag werkt in een laboratorium- en productieomgeving.

U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. U kunt goed samenwerken en hebt een dienstverlenende instelling.

 

Reactie

Indien u wilt solliciteren naar deze functie of nadere informatie wilt, kunt u contact opnemen met onze afdeling Human Resources, tel. 072-5750600 of per e-mail sollicitaties@paramelt.com. U kunt ook solliciteren via onderstaande link.

apply now ask question