Manager Maintenance & Engineering

Paramelt B.V. | HBO | Operations

Profiel functie

Als Manager Maintenance & Engineering bent u verantwoordelijk voor de aansturing van de afdeling Maintenance & Engineering (in totaal 10 personen).

Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het opzetten en monitoren van een aantal (technische) projecten.

U rapporteert in deze functie aan de Operations Director.

Belangrijke aspecten van uw functie zijn veiligheid, kwaliteit en het waarborgen van goed werkende technische installaties binnen de fabriek.

U beweegt zich daarbij in het spanningsveld tussen aan de ene kant de benodigde productie output en aan de andere kant het noodzakelijke correctieve en preventieve onderhoud.

Orde en netheid zijn gezien de toepassingen in voedingsmiddelen een punt van continue aandacht.


Profiel kandidaat

U heeft minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een productieomgeving en hebt een sterk ontwikkeld gevoel voor veiligheid en optimalisatie van processen. U bent gewend aan een hoge mate van complexiteit.

U heeft een technische achtergrond op HBO-niveau, bij voorkeur richting werktuigbouwkunde of gelijkwaardig.

Door uw hands-on instelling staat u midden in de productieorganisatie. U voelt zich thuis   binnen een ondernemende organisatie met korte lijnen.

U bent flexibel en heeft het vermogen om snel te kunnen schakelen. Daarnaast heeft u oog voor detail zonder de grote lijnen uit het zicht te verliezen.

Uiteraard zijn betrouwbaarheid, goed kunnen samenwerken en het nemen van verantwoordelijkheid onontbeerlijk in deze functie.

U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Vanuit uw betrokkenheid bij de organisatie bent u woonachtig in de omgeving van Heerhugowaard of bent u bereid te verhuizen naar de regio.

 

Reactie

Indien u wilt solliciteren naar deze functie of nadere informatie wilt, kunt u contact opnemen met Carolien Brasser, HR Manager, tel. 072-5750600 of e-mail cbrasser@paramelt.com. U kunt ook solliciteren via onderstaande link.