Quality Assurance Manager

Paramelt B.V. | HBO | Quality Assurance

Profiel functie

Als Quality Assurance Manager bent u eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en borging van het kwaliteitsbeleid conform het QMS (Quality Management System) en het toezien op de naleving van de regelgeving in overeenstemming met de opgestelde procedures en de FSSC 22000 en ISO 9001: 2015 certificeringen.

Daarnaast draagt u zorg voor

  • het monitoren van de verschillende kwaliteitsindicatoren en het nemen van correctieve acties waar nodig;
  • het identificeren en in kaart brengen van mogelijke kwaliteitsrisico’s en het aandragen van oplossingen die het risico tot een acceptabel niveau beperken of helemaal wegnemen;
  • het leveren van een proactieve bijdrage aan verbetertrajecten en nieuwe processen binnen de organisatie. Hiertoe werkt u nauw samen met andere afdelingen zoals Productie, HSE, Maintenance & Engineering en R&D (inclusief QC en Regulatory Affairs);
  • het beheren van het klachtenmanagementsysteem en dit bespreken met de betrokken afdelingen;
  • het opstellen van kwaliteitszorgrapportages (Management Reviews) en en het onderhouden van contacten met certificerende instanties;
  • (mede) zorgdragen voor de organisatie, uitvoering en follow-up van audits.

U bent eindverantwoordelijk voor voedselcontactdocumenten en vragenlijsten van klanten aangaande product- en bedrijfsaspecten zoals corporate social responsibility,

U rapporteert in deze functie aan de Algemeen Directeur.

Profiel kandidaat

U heeft een academische opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring en solide kennis van quality assurance in de chemie of levensmiddelenindustrie.
Daarnaast heeft u ervaring met het deelnemen aan verbetertrajecten binnen een productieomgeving en sterke communicatieve vaardigheden die u in staat stellen om vanuit uw kennis en kunde mensen mee te krijgen.

U heeft een sterk ontwikkeld gevoel voor kwaliteit en optimalisatie van processen. U bent gewend aan een hoge mate van complexiteit en dynamiek. Doordat u uw analytische vaardigheden combineert met een pragmatische instelling staat u midden in de productieorganisatie. U voelt zich thuis binnen een ondernemende organisatie met korte lijnen.

U bent flexibel en heeft het vermogen om snel te kunnen schakelen. Daarnaast kunt u goed plannen en organiseren en heeft u oog voor detail zonder de grote lijnen uit het zicht te verliezen. Kennis van regulatory affairs en food contact materials is een pre. Uiteraard zijn betrouwbaarheid, goed kunnen samenwerken en het nemen van verantwoordelijkheid onontbeerlijk in deze functie.

U beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Vanuit uw betrokkenheid bij de organisatie bent u woonachtig in de omgeving van Heerhugowaard of bent u bereid te verhuizen naar deze regio.

Reactie

Indien u wilt solliciteren naar deze functie of nadere informatie wilt, kunt u contact opnemen met Carolien Brasser, HR Manager, tel. 072-5750600 of e-mail cbrasser@paramelt.com.