Tankenpark Operator

Paramelt B.V. | MBO | Production

TANKENPARK OPERATOR 

Profiel functie

Als Tankenpark Operator ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van tankwagens vanuit of naar de opslagtanks. Je neemt monsters voor het laboratorium om de kwaliteit van de leveringen te controleren en verzorgt de administratie van dit proces. De operator boekt de binnenkomende goederen in een ERP-systeem.

Je werkt met grote zelfstandigheid volgens de geldende kwaliteitstandaard ISO 9001 en voedselveiligheid standaard ISO 22000. Je staat in contact met de afdelingen Technische dienst, Logistiek, Inkoop en Laboratorium. Je houdt een wachtverslag bij over storingen en bijzonderheden m.b.t. veiligheid, milieu en kwaliteit in het Ultimo-systeem.

Je lost kleine storingen zelf op of schakelt bij grote storingen de Technische Dienst in. Je werkt in een gecombineerde dag/twee ploegendienst en rapporteert aan de Operator van de wacht.

Profiel kandidaat

Voor deze functie zoeken wij een operator met een afgeronde opleiding in de procestechniek/AOT MBO niveau 2 of gelijkwaardig. Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.

Je bent bekend met kwaliteitsnormen volgens ISO 9001 en veiligheids- en milieunormen.

Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke contactuele vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels en bij voorkeur ook Duits. Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt goed samenwerken met collega’s.

Reactie

Indien je nadere informatie wilt over deze vacature, kun je contact opnemen met onze afdeling Human Resources, telefoon 072 – 575 06 00, of stel je vraag per e-mail via

sollicitaties@paramelt.com

Je sollicitatiebrief (inclusief curriculum vitae) kun je richten aan Paramelt B.V. afdeling Human Resources, Postbus 86, 1700 AB Heerhugowaard. Je kunt ook solliciteren via de website.