Tankenpark Operator

Paramelt B.V. | MBO niveau 2 procestechniek/AOT | Production

Voor onze productie-afdeling in Heerhugowaard zijn wij op korte termijn op zoek naar een

 

Tankenpark Operator

 

Profiel functie

Als Tankenpark Operator ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van tankwagens vanuit of naar de opslagtanks. Je neemt monsters voor het laboratorium om de kwaliteit van de leveringen te controleren en verzorgt de administratie van dit proces. De operator boekt de binnenkomende goederen in een ERP-systeem.

Je werkt met grote zelfstandigheid volgens de geldende kwaliteitstandaard ISO 9001 en voedselveiligheid standaard ISO 22000. Je staat in contact met de afdelingen Technische dienst, Logistiek, Inkoop en Laboratorium. Je houdt een wachtverslag bij over storingen en bijzonderheden m.b.t. veiligheid, milieu en kwaliteit in het Ultimo-systeem.

Je lost kleine storingen zelf op of schakelt bij grote storingen de Technische Dienst in. Je werkt in een gecombineerde dag/twee ploegendienst en rapporteert aan de Operator van de wacht.

Profiel kandidaat

Voor deze functie zoeken wij een operator met een afgeronde opleiding in de procestechniek/AOT MBO niveau 2 of gelijkwaardig. Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.

Je bent bekend met kwaliteitsnormen volgens ISO 9001 en veiligheids- en milieunormen.

Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke contactuele vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels en bij voorkeur ook Duits. Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt goed samenwerken met collega’s.

Reactie

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag werken in een dynamisch, gezond en ambitieus bedrijf? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitaties@paramelt.com of solliciteer via onderstaande button. Heb je nog aanvullende vragen over de functie? Neem dan contact op met onze HR-afdeling (+31 (0)72 – 575 06 00).